maandag 28 juli 2008

lauwersoog

Vanmiddag pas om half 6 vertrokken omdat er nog een oude maat van Rob op bezoek kwam, deze zat op Ameland een paar dagen, maar ja dat wisten wij niet. De verpleegster en de huisarts waren er vanmorgen gelukkig niet zo vroeg, zodat we allemaal heerlijk uit konden slapen.
De oude havenmeester en zijn vrouw kwamen op de koffie evenals onze oude kroegbaas die aan de wieg van de romance tussen Rob en mij stond. Verder een luie middag gehad omdat het veel te warm was en Rob heeft nog maar wat extra slaap ingehaald.
Onder het oog van de nieuwe havenmeester, zwaaiende oude vrienden en heel veel vakantie schippers, heel netjes de haven uitgedraait, je moet er niet aan denken dat het een keertje niet zo goed gaat met al die ogen op je gericht, ik moet er niet aan denken.
Nu liggen we in de visserij haven van Lauwersoog, waar vooral de geuren erg vertouwt zijn, ook hier liggen heel wat herinneringen.
Op de valreep kwam Frans nog even langs, deze was net terug van sail Brest, waar hij zijn hart verloren heeft aan een leuke kapteinse, hij vulde de hele avond met mooie verhalen, en dan eens niet uit een ver verleden, daar was ik onderhand wel aan toe.

Geen opmerkingen: