maandag 30 juni 2008

maandag

De meeste groepen die op maandag beginnen, kunnen volgens het contract vanaf 10.00 uur aan boord, het rare is (misschien ook wel logisch) hoe verder de groep weg komt, des te vroeger ze er zijn. Komt de groep dus uit de "buurt" dan zijn ze laat.
Vanmorgen had ik al vroeg het koffiezetapparaat klaar gezet, maar nog niet aan, want dan krijg je tenminste verse koffie als je aan komt.
Waar ging dit eigenlijk over?; de groep was dus laat, kwam pas begin van de middag waardoor we haast je rep je richting Terschelling gingen om nog een stukje ebstroom mee te kunnen pakken. Uiteindelijk krijg je dus toch de stroom tegen en waren we pas om 19.00 uur in de haven. Boomer was maar wat blij dat ze eindelijk uit kon en achter een balletje aan mocht rennen. Met alle honden aan boord bij de collega waar ik koffie dronk was ze minder blij het achterdek daar zat vol honden en baasjes, maar wel gezellig, heerlijk kletsen over niet aanwezige collega's en het weer en natuurlijk de vraag; "wat doen we morgen". Wij gaan in ieder geval naar Vlie.

Geen opmerkingen: