zaterdag 14 juni 2008

Oerol

Vandaag een onverwacht dagje vrij, Kim was vanmorgen al vroeg op weg gegaan om bij de bakker de bestelde broodjes te halen, maar toen kwam de productieassistente melden dat de hele crew pas om 17.00 aan kwam en dus geen lunch nodig had. De broodjes doen we morgen dus maar in de oven, en de tonijnsalade kan ook nog wel even wachten.
Wat doe je dan in een Oerol week! Je gaat dus gezellig met je dochter en moeder winkelen, truitjes passen en op een terrasje zitten, er loopt genoeg vreemde pluimage langs, en dan heb ik het niet over de artiesten. Volgens mij hebben al die festival gangers een koffer op zolder staan met kleding speciaal voor Oerol, want het is echt een zestiger jaren happening met al die India kleding.
Mijn moeder huppelt onderhand al heel wat gemakkelijker over alle buurschepen, de eerste keer kreeg ze bijna een hartverzakking en vond ze het maar een angstige klimpartij. Maar de buurman was zo vriendelijk om speciaal voor haar een loopplank neer te leggen en nu gaat het een stuk beter maar een hobby zal het wel niet worden.

Geen opmerkingen: