maandag 5 april 2010

verhuizing

Afgelopen dinsdag was de laatste rustige dag, ik had alles mooi gepland voor de rest van de week en hoopte stiekem zelfs op een vrije dag. Maar je voelt hem al aan komen, niets van dat alles. Woensdag kregen we te horen dat als we wilden, we konden verhuizen naar het voertuigenlokaal van de school. Dat betekent dat we 2 hele grote kanteldeuren hebben en met de aanhanger naar binnen kunnen rijden.
Dat is natuurlijk geweldig met het zware spul wat we af en toe naar binnen en buiten slepen. Er zitten nog 4 kleinere ruimtes aan vast voor opslag en de metaal werkplaats en zelfs een lakhokje.
We zagen dat helemaal zitten, alleen moest het binnen 2 weken gebeuren. Aangezien ik vanaf morgen ga zeilen en Roel weer terug naar de Rijn gaat, bleef alleen dit weekend over om te verhuizen. Tjemig, alle zware spullen die we de afgelopen maanden hadden geplaatst moesten overgezet worden, en alles natuurlijk eerst weer door de gewone deur. Maar de stellingen en de spullen die er op stonden, waren nog het ergste. Na 3 dagen en met de hulp van buren en de nieuwe maat Mick, was alles over en is het min of meer opgeruimd, al hebben we voorlopig geen krachtstroom op de juiste plaatsen.
Vanmorgen zijn we met de Wilhelmina naar Leeuwarden gevaren, onderweg zoveel mogelijk alle klusjes gedaan die er de afgelopen dagen bij in waren geschoten. Nu wil ik alleen nog maar vroeg naar bed om morgen een beetje uitgerust aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen.

Geen opmerkingen: