dinsdag 30 maart 2010

bijna zeilen

De gouden vlekjes veranderen langzaam in mooie afgelakte stukken schip. De kop is helemaal klaar, daar moet alleen nog een tweede laag verf overheen. Eind april liggen we nog 10 dagen stil, en dan is dat een mooie gelegenheid om dat te doen.
De komende dagen moet alles afgerond worden, zodat we in het weekend alleen nog maar hoeven schoonmaken en tuigen. Het grootzeil ligt al in de auto, was een beetje bang om hem vergeten op te halen, denk niet dat de zeilmaker daar op paasmaandag blij mee geweest zou zijn. Ook de gasten zouden raar opkijken, de Wilhelmina zonder grootzeil en kluiver. Dat doet me er aan denken dat de fok nog in de werkplaats ligt en ook handig is om mee te nemen.
De blokken hebben we gisteravond weer in elkaar, dat was nog een aardig gepuzzel 1 moest een beetje aangepast worden, van een ander zitten er geen tussenschotje in en 1 was niet gemaakt, die was er om onbegrijpelijke redenen tussendoor geglipt. Het was laat dat we thuis kwamen en s ‘morgens loopt de wekker wel op tijd af.
Vanavond besloten om een lekkere vrije avond te nemen, beetje kokkerellen, douchen en op tijd naar bed.

Geen opmerkingen: