donderdag 22 april 2010

open dag werkplaats

Het was koud de afgelopen dagen in Harlingen. We liggen 4 dagen stil en Mick heeft met die kou en wind de luikenkap geverfd. Dinsdag kregen we buren, die een beetje hard aankwamen wegens lage wal en windkracht 7. De schipper verontschuldigde zich uitgebreid, maar had gelukkig alle fenders op de juiste plekken opgehangen en aan het begin van het seizoen zijn die ook nog allemaal heel. Later kwam ze bij mij informeren hoe ze het beter had kunnen doen. Grappig om te merken dat ik nu toch echt tot de oude rotten behoor.
Gistermiddag de boel de boel gelaten aan boord en naar Leeuwarden gereden om meer dekkenverf te halen. Heerlijk om even weer alleen te zijn, het is toch altijd weer wennen om met een vreemde maat aan boord te wonen. Daarom gelijk maar naar de werkplaats gereden om daar wat op te ruimen en schoon te maken. Daar ben ik tot 23.00 uur bezig geweest, heb vooral de wc’s onderhanden genomen. We hebben er 3 tot onze eigen beschikking. Heb er plankjes opgehangen en onze namen op de deuren gezet, zodat we ieder onze eigen wc hebben ( ha ha). En er mandjes neergezet om het op te leuken.
Aanstaande zaterdag hebben we een open dag “kunst en ambacht”. Voor ieder die wil is er s’morgens koffie en thee en s’middags wijn en een hapje. Dus voor ieder die zin heeft, kom kijken bij ons en onze kunstzinnige buren. Het adres is Floris Fersterstraat 3 in Leeuwarden. Zou het heel leuk vinden om wat bekenden te ontmoeten, word vast heel gezellig.

Geen opmerkingen: