woensdag 30 december 2009

Brrrrr

Afgelopen maandag probleemloos en snel in Harlingen aangekomen, Kim mee als maat en Roel als losgooier in Leeuwarden. Na een bezoek aan het bunkerstation in Harlingen, kregen we een ligplaats aan het plankenpad. Daar was het enige watertappunt van Harlingen die nog aangesloten was. Helaas was ik niet de enige die water wilde en moest ik genoegen nemen met een halve tank water, nou ja, dan maar verder tanken op Terschelling.
Dinsdag om 12 uur zeilden we uit, na ons goed aangekleed te hebben, maar wat was het koud, halverwege nog een extra trui aangedaan onder mijn overlevingspak. Voor de wind uit ging het nog wel, maar aan de wind in de Meep, Brrrrr. Aangekomen op Terschelling, heeft het minstens 4 uur geduurd voor ik weer een beetje warm was.
En vanmorgen heerlijk uitgeslapen, toch een beetje vakantie gevoel. Dat alleen werd onderbroken door het uitgestelde water tanken, wat vreselijk lang duurde, waardoor het geplande winkelen met Kim een beetje laat werd.
Maar gelukkig ook nog even in het koffiehuis gezeten voor koffie en warme chocomelk.

1 opmerking:

Erica zei

Ondanks de kou, klinkt het als een mooi tochtje... En ja, zo bij de verwarming is het niet echt voor te stellen hoe koud, koud is....
Succes voor de terugweg!