maandag 18 mei 2009

friends

Daar ben ik weer, we hebben afgelopen weekend heerlijk gezeild met Maaike en friends. Alles was prima georganiseerd en ondanks de voorspellingen hebben we zelfs prachtig weer gehad. Zaterdagochtend met een heerlijk windje en zonnetje naar Terschelling, af en toe een gijpje en in de Meep haalden we zelfs de 9,5 knoop, we gingen zo lekker dat we een aantal snelle collega's bij konden blijven, een topdag dus. Ook heerlijk om veel bekende gezichten te zien aan boord, meer dan de helft van de opvarenden kende ik al van andere gelegenheden, dat is heerlijk om een weekend mee op te trekken.
Ook het eten was super goed en enthousiast geregeld, niet alleen dankzij het door Maaike's gemaakte draaiboek maar ook door de 2 superkoks die mee waren.
Zondag begonnen we helaas met regen, maar tegen dat wij om half 1 weg gingen, was het al weer droog. De hele haven was al leeg en we hadden het Wad voor ons zelf, maar ja als je op de heenweg moet gijpen, zit het er dik in dat je op de terugweg moet kruisen. Dat hebben we dan ook met veel plezier gedaan, al was onze zwaarddraaier Richard er aardig stil van op het laatst.
Na een late lunch en hartverwarmend afscheid, viel ik helemaal gevloerd op de bank en hebben we zelfs het avondeten maar laten schieten.

Geen opmerkingen: