vrijdag 9 mei 2008

wisseldag

Wat een mooie week, gisteren met een heerlijk windje naar Stavoren gezeild voor de lunch, haring met roggebrood bij de beste vishandel van Friesland. En daarna door(terug dus) naar Makkum voor een rustige zomeravond met leuke buren in de haven, zelfs mijn stofzuigerstang is weer terug, die was al 3 maanden weg maar kwam plotseling langsgevaren, dus de cleaninglady's konden weer aan de slag.
Al viel dat ietsje tegen met die warmte een heel schip schoonmaken, op het water viel het nog wel mee, maar in de haven was het aardig heet.
Verder de gewone wisseldag perikelen, opruimen, post halen, borrelen met de mensen van kantoor en collega's, om het begin van het seizoen te vieren, rondleiding nr 6 deze week op het schip en als klap op de vuurpijl een lekke band met de auto, daardoor bijna het afscheid van de groep gemist, ik kon nog net in de bus springen om ze een goede reis te wensen, ze hadden een super week gehad, gelukkig, want daar doe je het tenslotte voor.
De nieuwe groep ook al weer welkom geheten, en nu nog even afkoelen op het achterdek, eindelijk even tijd voor mezelf, het achteronder is nog veel te warm om te slapen, maar het is nog te fris voor een hangmatje buiten en ook het geroezemoes in de haven zal nog wel een tijdje doorgaan, eindelijk een zwoele avond, dat is genieten dus.

Geen opmerkingen: