donderdag 2 december 2010

koud

Plannen zijn er om gewijzigd te worden, zo ook de onze. Door de vroege vorst ben ik als de dood dat de verf er weer af gevaren word, dus leek het mij verstandiger om er geen verf op te smeren. We kunnen dan met een gerust hart naar Terschelling en doen de verf er in maart pas op.
En omdat de werf het druk heeft met een collega, gaan we pas volgende week het water uit om het lek te zoeken. Dat hadden we de eerste week september opgelopen bij een vastloop geintje op een zandbank bij Harlingen. Aangezien het water goed onder controle te houden is, gaan we er nu pas iets aan doen.
Deze week is het buiten bijna niet te doen met werken ( gevoelstemperaturen tot – 15). Vandaag gaan we het weer proberen, de zwaarden moeten toch echt kaal gehaald worden. In de loop van de dag worden ze in de loods gelegd en Chiel probeert nu om er zoveel mogelijk roest af te halen, zodat de herrie in de loods zo kort mogelijk is.
Het enige positieve van het weer is dat we nu een hele schone en opgeruimde machinekamer hebben en dat is toch wel heel fijn.

Geen opmerkingen: