dinsdag 14 december 2010

stilte

Heel vreemd om de roefdeur uit te stappen en toch niet buiten te staan. Tijdens het werk is dat wel fijn, vooral als het regent. Maar afgelopen weekend was het wel erg stil, want de Wilhelmina ligt gewoon in een werkplaats.
Daar is natuurlijk niks mis mee, maar zoals ik al zei, wel erg stil. Maandag ging gelukkig iedereen weer aan het werk en om 7 uur stond de radio al te schallen, dus een wekker was niet nodig.
Chiel is druk aan het naaldhameren en haalt zoveel mogelijk teer van de romp en ik probeer zoveel mogelijk in de verf te zetten om te profiteren van de betere temperatuur in het dok. Ons werk schiet redelijk op, maar na overleg, blijven we tot vrijdag, omdat ze een dringende klus ergens anders hadden.
Daarom toch maar een verlengkabeltje in elkaar geknutseld om een betere TV ontvangst te hebben, onder de grote deur door en op een bokje langs het kanaal staat de antenne nu. Vier dagen had ik 3 zenders met blokjes en nu heb ik ze allemaal weer. Wat wel een voordeel is van binnen staan is het gasolie verbruik, de verwarming slaat nauwelijks aan en toch is het lekker warm.

Geen opmerkingen: