maandag 8 februari 2010

bubbelen

Over 2 jaar moet het laatste deel van de verbouwing af zijn, dan zijn de nieuwe Europese regels voor de chartervaart van kracht. Voor de Wilhelmina houdt dat dus in dat de keuken en 2 hutten verbouwd moeten worden.
Samen met Roel ben ik nu regelmatig aan het bomen over het wel of niet ophogen van de kuip, een nieuwe w.c/douche bij de nu nog oude hutten. En natuurlijk hoeveel geld dat wel niet gaat kosten.
Gelukkig ben ik al 2 jaar spullen aan het verzamelen, de wasbakken liggen al klaar in de opslag en ook het hout voor de vloer en het plafond is er al, dat hebben we vanmiddag uit Groningen gehaald. Het is nog over van de vorige verbouwing en was meer dan ik in gedachten had. Dat is een meevaller en ook mooi dat de nieuwe hutten van de zelfde materialen worden gemaakt als de hutten die al klaar zijn.
Ik vind het heerlijk om te bedenken hoe het er straks uit gaat zien, en langzaam vorm te geven aan de plannen.
Soms kan er ook een geintje af, zo hebben we bedacht om een bubbelbad te verzinken in de roefvloer, ongeveer ter hoogte van de koelkast zodat de schipper lekker kan bubbelen na het zeilen en gelijk een hapje en drankje kan pakken ;-)

Geen opmerkingen: