vrijdag 9 januari 2009

pompen

Nou dat genieten moet nog even wachten, gisteren kwam er een last minut boeking voor 26 gasten. Vanavond moet dus alles, maar dan ook alles schoongemaakt zijn en de bedden opgemaakt, alle hutten zijn dan in gebruik, wat troep wegwerken in een lege hut is er dus niet bij.
De hemel zij dank dat de verwarming het weer helemaal doet, de afgelopen weken, zeker met de vorst, werd het niet warm genoeg. De pomp van de CV was toch het probleem, net niet zwaar genoeg en ook nog eens erg oud. Ted had maar een uurtje nodig om er een nieuwe tussen te zetten. Lang leve de installateur die gewoon een bevriende ingenieur belt om advies te vragen.
Nu hoeft de houtkachel alleen maar voor de leuk aan.
Toch hoop ik dat de vorst er snel uitgaat, dat scheelt niet alleen een heleboel gasolie om te stoken, maar mijn gasten kunnen tenminste verantwoord over het dek lopen, want dat is erg lastig op een bevroren dek.
1 Uitje heb ik gisteren toch gehad, eventjes naar de IKEA die zit hier om de hoek. het plan was om nieuwe handdoeken voor de gasten te halen, maar ik kon het niet laten en kwam met 2 tassen spullen teruggezeuld naar het schip.

1 opmerking:

Myra zei

Haha, lang leve de Ikea ;-)