zondag 8 maart 2009

Kim's stulpje

Druk weekend tot nu toe, hij staat vol met sociale "verplichtingen" dus aan echt werk kom ik bijna niet toe.
Maar het allerbelangrijkste dit weekend, is toch wel dat Kim is verhuist. Een half jaar lang gaat ze in de kamer van vriendin Marjon in Leeuwarden wonen. eindelijk een plekje voor haar zelf. Marjon was gisteren nog druk bezig dozen te sjouwen, toen wij al binnen kwamen met de nieuwe bedbank, zodat die zo snel mogelijk in elkaar gezet kon worden. Gebruiksaanwijzing bij de hand, en puzzelen maar. Om 2 uur waren we al klaar en zijn met z'n drieën in de stad gaan lunchen. Waarna Kim naar haar nieuwe stulpje vertrok, en ik met vriendin Jaqeline nog even wat gingen shoppen in Leeuwarden.
Weer een afsluiting dus, 8 jaar geleden, ging ze ook al uit huis, maar dat ging zo snel en onverwacht, dat er van afscheid geen sprake was, nu zijn we er fijn met z'n tweeën naar toegegroeid, een hele verbetering.
Nu dadelijk ga ik nog even snel de buitenbanken die in het dagverblijf staan /liggen opschuren en voorzien van een tweede laag lak en dan verse koffie zetten voor zus Korrie die om 12 uur komt. En om 4 uur thee voor Roel, die met de foto's van de skivakantie langkomt, en ook gezellig blijft eten. Vermoeiend hoor al die activiteiten, gisteravond al om half 12 in bed, maar het is o'zo'n leuk weekend, en het weekend is nog niet eens voorbij.

Geen opmerkingen: