woensdag 30 april 2008

koks op zee

Het schip is weer helemaal schoongemaakt door Maki schipcleaning, deze 2 dames met een niet mis te verstane opleiding in kust en zee management en sociale verslavingszorg, hebben maar 1 droom, en dat is het opstarten van een schoonmaakbedrijf voor charterschepen, het kan natuurlijk ook zijn dat er gewoon leuke jongens in de haven werken. In ieder geval kreeg ik zelfs een heus schoonmaakplan met hun bedrijfs visie, maar bovenal word de Wilhelmina op een vrolijke manier schoongemaakt. Zij zijn dan ook de enigen die tot nu toe de nieuwe geluidsinstallatie met MP3/I-pod en telefoonaansluiting gebruiken.
Verder hangen de gordijntjes in de hutten bijna en het douchegordijn al helemaal.
En het dek is bijna helemaal in de verf, pas bij de laatste 10 meter hoeklijn ging het regenen, maar het meeste zit in ieder geval netjes in de verf.
De eerste gasten zijn al gearriveerd en hadden een indrukwekkende menukaart meegenomen, "koks op zee" heet het dan ook de komende dagen. Alleen is het wel even wennen zonder Marja de grote moter achter de zeilgenieters.
Ben benieuwd hoeveel oude bekenden er deze reis wel mee gaan,

En Marja; we zullen heel veel aan je denken en zullen een positieve waddengolf jou richting opsturen ter aan vulling van de accupunctuur, dikke zoen en heel veel knulfels.

Geen opmerkingen: