dinsdag 9 september 2008

zwaard

Alweer de hele week aan het varen, met erg wisselend weer. Het weekend bestond uit 20 jonge vrijgezelle mannen, die het gelukkig niet erg vonden om gedirigeerd te worden door 2 vrouwen. Kim was namelijk dit weekend mijn maat omdat Rinze graag naar een feestje in zijn geboortedorp wilde.
Nou, Kim deed het prima en we hebben een leuk weekend naar Terschelling gehad. De groep vertrok daar naar het Rock en Roll festival en wij gingen met z'n tweetjes uit eten in ons favoriete eetcafé.
Deze week varen we met het Terra college uit Eelde, aardige leerlingen en leuke leraren, 1 van hen kookt zelfs voor de groep, waardoor we heerlijk vers eten krijgen.
Gisteren zijn we fijn aan het kruisen geweest tegen de stroom in, dat schiet niet zo heel erg op, maar was wel leuk. Net toen het tij keerde brak de zwaard bevestiging. Aangezien ik maar 1 plek weet waar je ten alle tijden geholpen word, zijn we dus maar terug gegaan naar Harlingen.
Vanmorgen om half acht werd het zwaard er met behulp van een kraan weer opgezet en vastgelast. De groep was zelfs nog niet klaar met ontbijten, maar daarna konden we eindelijk naar Terschelling. De wind was gelukkig gedraait, zodat we het nu zonder overstagmanoeuvres konden doen.

Geen opmerkingen: