Al weer 4 maanden onderweg met de Wilhelmina. Vorige week voeren we met de kinderkankerkliniek uit Düsseldorf, vrolijke kinderen waarvan de jongste 5 was en de oudste 16. Op 1 na zijn ze niet meer in behandeling, alleen nog maar in de controle jaren.
Ze werden begeleid door een arts en een verpleegkundige. Die twee kookten alleen maar kindereten omdat ze dachten dat de kinderen toch geen groenten wilden eten en het te veel werk was om gezond te koken.
De laatste avond heb ik voor ze gekookt en in een half uur stond er iets gezonds op tafel ☺ kant en klare krieljes uit de oven, vegetarische hamburgers in blokjes met champignons en creme fraiche en een pan verse sperziebonen.
Ook ik hield mijn hart vast en was blij dat inclusief de 2 moeilijkste eters iedereen vooral op de sperziebonen aan viel, leuk was het om voor ze te koken.
De maaltijd werd afgemaakt met een mooi schoteltje met kleine slagroomsoesjes, rood vers fruit, slagroom en wat siroop op lag, dat zag er prachtig uit en was ook helemaal in de roos bij de kinderen.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten